Thursday, February 9, 2012

cinta cintu

assalamualaikum..

cinta..maybe for certain people diaorang anggap bende ni remeh temeh....but for me ianya adalah anugerah Allah s.w.t yang tersangat sangat laaa bernilai..sepanjang kehidupan kita, kita  mungkin akan jatuh cinta dengan orang yang tidak pernah menghargai cinta kita dan jatuh cinta sekali lagi dan dikecewakan lagi..been there done that..yeahh..tapi tak salah en kita jatuh cinta..we just have to be brave enough to fallin in love again and move on with our live..pengalaman mematangkan kita..remember that!!yeayhhhh

bagi aku cinta itu indah..tak ade kata yang boleh kita describe tentang cinta..kita tak boleh pegang dia tapi kita boleh merasainya jika kita benar2 ikhlas..keikhlasan itu dapat membangkitkan sejuta perasaan dan kekuatan di dalam jiwa kita...perghhhh cinta itu anugerah yang tidak terkata..kita boleh mengetahui kalau kita benar2 sayang sama sayang...kita tidak akan pernah kisah terhadap penampilan pasangan kita even dia pakai kain pelikat..bagi kita dia sudah cukup elok di mata kita..yang penting kita dapat jadi diri kita dan selesa ketika bersama2 dengan dia..

bagi aku cinta yang sejati akan melengkapi kekurangan yang ade pada diri masing2..hidup kita ini bagaikan kanvas putih yang bosan tanpa cinta..dan bagaikan menaiki roller coster di Universal Studio Singapore..yang sentiasa akan dipenuhi dgn perasaan keterujaan dan ade naik turun yer begitulah juga sesuatu hubungan...haha..itulah perasaan yang aku rasai sekarang and hopefully hubungan kitaorang akan sampai akhir hayat amin..
atototoi..comel giler kot macam aku tapi time muda2 dulu laa...haha


p/s : perghhh ..jiwang giler aku harini...hahaha


3 comments:

Syakirah Ghazali said...

haha. ni serius dah confirm ? amin :D semoga berkekalan sehingga ke jinjang PELAMIN ;)

RazFiRa said...

semoga hubungan berkekalan :)

edora said...

syakirah : LOL..hahaha...AMIN weih..

razfira : thanks dear..mwahh...hahaha