Tuesday, May 22, 2012

assalamualaikum pretty pretty people..jyeahh!! let we rockin this partyyy..(err..ayat macam keling jewwwww) hahaa

Hari berganti hari , siang berganti malam ,orang pergi dan hadir silih berganti di dalam kehidupan aku.. pejam celik pejam celik tup tup aku da 18 tahun...walaweihhhh da boleh kahwin nii...mak!!! nak kahwinnn!!! kahwin ngan banglaa tepi jalan!! (kawal sikit hormon gatal hang sikit leh tak?? )-,-..ramai yang wish birthday aku...thanks a lot to all of them yang wish kat aku..uoll makes me felt special..but in other hand aku da TUA !!! ehem ehem bkn tua tapi MATANG ok!! hahah

Cepat giler aku rasa masa berlalu, aku rasa macam semalam je aku baru dilahirkan -,-' (weirdoo!!!) perghhh da 18 tahun paru2 aku menghisap dan menghembuskan udara2 yang tercemar di Malaysia tanpa henti..(ok2 tak delaa teruk sangat pencemaran..tapi tetap tercemar) kesian dekat kau en paru2 , hari2 hisap udara tercemar..sobs2 ( doble weirdo ngerrrr)..thanks to my dad n my mum, tanpa usaha mereka aku tak lahir dekat dunia ni...hahhahaha..dan tanpa kenal penat lelah mendidik aku yang bebal ni..T,T

ni beberapa gambar yang aku terjumpa..so lets check my evolutionn yaww..haha




HARAP MAAF, GAMBAR TIME KECIK GUA MALAS NK UPLOAD BAYAK2!! segala kesulitan amat dikesali..hahaha..

ape kau nak haaa??? time 2 or maybe 3 tahun kot.


muka kitaorang sumpah tak sama!!!





muka da akil balighhh!! hahah


muka sebelum balighh innocent je, bila da balighhh amik kau..jerawat keluar kat muka aku macam cendawan selepas hujann...taulaa muka aku ni SUBUR sesangat en en..-,-"








1 comment:

RazFiRa said...

erk baru 18 muda lg.. hehehehe... selamat hari lahir!